okładka

Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi

Arkuszyński, Czesław

Rok wydania: 2001.

Gastronomia, Hotelarstwo, Gastronomia podręcznik., Hotelarstwo podręcznik., Hotele podręczniki, Podręcznik

dostępne:

7 z 8

Autor
Arkuszyński, Czesław
Tytuł
Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi
ISBN
83-908366-8-8 (PZH)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Ministerstwo Gospodarki : Polskie Zrzeszenie Hoteli,
Rok wydania
2001.
Objętość
247 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
640.41/.44(07)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Hotelarstwo
Gastronomia podręcznik.
Hotelarstwo podręcznik.
Hotele podręczniki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Bibliogr. s. 247.
020
%a 8390836688
080
%a 640.41/.44(07)
100
%a Arkuszyński, Czesław
245
%a Gastronomia hotelowa : %b wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
260
%a Warszawa : %b Ministerstwo Gospodarki :%b Polskie Zrzeszenie Hoteli, %c 2001.
300
%a 247 s. : %b il. kolor., err. ;%b il. kolor., err. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
504
%a Bibliogr. s. 247.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
650
%a Gastronomia %v podręcznik.
650
%a Hotelarstwo %v podręcznik.
650
%a Hotele %v podręczniki
655
%a Podręcznik
920
%a 83-908366-8-8 (PZH)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 47
Sygnatura: 47
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2016/07/11
2.
Numer inwentarzowy: 46
Sygnatura: 46
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 48
Sygnatura: 48
Status: Do wypożyczenia
4.
Numer inwentarzowy: 49
Sygnatura: 49
Status: Do wypożyczenia
5.
Numer inwentarzowy: 50
Sygnatura: 50
Status: Do wypożyczenia
6.
Numer inwentarzowy: 51
Sygnatura: 51
Status: Do wypożyczenia
7.
Numer inwentarzowy: 52
Sygnatura: 52
Status: Do wypożyczenia
8.
Numer inwentarzowy: 2393
Sygnatura: 2393
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane